Keepersworld.nl stopt met alle activiteiten m.i.v. 21 juli 2023!!

Vanaf vrijdag 21 juli stopt Keepersworld.nl met alle activeiten zoals keepersschool, keeperskampen en keepersdagen. Na 13 jaar onafgebroken bezig te zijn geweest is de tijd voor anderen om het stokje over te nemen.

Wij bedanken iedereen die de afgelopen 13 jaar bij ons is geweest om keeperstrainingen te volgen en wensen iedereen succes met hun verdere carriere.

Mocht je toch een keepersschool zoeken dan adviseer ik op de website van Kolping Boys te kijken naar de Kolping Academie. Trainers van Keepersworld.nl zullen onder deze naam de keepersschool door zetten.

Vanaf het seizoen 2023 – 2024 zullen wij mogelijk alleen nog speciale activiteiten organiseren zoals zomertraining, clinics in de vakantie. Kijk voor meer op onze sociale media kanalen instagram en facebook.

Mvr.gr. Mark van Stipriaan