AFC’34 en Keepersworld verlengen contract en gaan het 11e seizoen in!!

AFC’34 en Keepersworld hebben onlangs besloten hun langdurige samenwerking te verlengen. De partijen gaan het komende seizoen met deze bekrachtiging voor het 11e jaar met elkaar samenwerken.

Het trainen van keepers is een vak apart: zowel AFC’34 als Keepersworld.nl onderkennen dat en willen dit ook duidelijk handen en voeten geven.

Mark van Stipriaan, Keeperscoach van Keepersworld.nl en Keeperscout bij AZ Alkmaar, vult aan: “keepers uit de jeugd van AFC’34 worden gedurende het seizoen getraind door de professionele keeperstrainers van Keepersschool Keepersworld. Naast de training op de locatie van de Keepersschool worden de keepers ook begeleid tijdens de training bij hun specifieke team, waarbij de samenwerking tussen keepers en spelers centraal staan in de training.”

Mark vervolgt: “Bij veel voetbalverenigingen is er vaak geen gelegenheid om specifieke keeperstraining te geven of te krijgen, gezien de geringe trainingsuren of omdat de expertise over het keepen ontbreekt. Keepersworld.nl wil keepers op hun specifieke technische kwaliteiten, tactische inzichten en communicatie in onderlinge samenhang met spelers trainen, waarbij het rendement van hun keepersprestatie wordt verhoogd.”

“Keepersworld.nl biedt keepers een heel seizoen de mogelijkheid zich te bekwamen in het keepersvak. Elke week training gedurende een seizoen lang trainen op jouw niveau met een speciaal ontwikkeld programma op leeftijd. Deze is verdeeld over twee trainingsgroepen op vrijdagavond. Daarnaast organiseren wij zomertrainingen, keeperspromotiedagen en keeperskampen. Clubs kunnen ons vra

gen voor een opleiding van trainers, clinics of structurele training van hun keepers.”

Visie komt overeen
Nick Geurtsen is blij met de verlenging van de samenwerking: “We zijn trots op de inmiddels tien jaar durende samenwerking met partner Keepersworld.nl. De visie van Keepersworld.nl ligt dicht bij onze eigen visie. Met de samenwerking geven we ook het keepersvak de aandacht die het verdient en dat al tien jaar lang.”

“Veel keepers hebben door een combinatie van uitdagende trainingen bij AFC’34 en Keepersworld.nl mooie stappen gemaakt in hun ontwikkeling. Veel keepers hebben ondertussen een stage afgewerkt bij een BVO of zelfs de stap gemaakt naar een van de Nederlandse profclubs. Daarnaast hebben we in het recente verleden ook enkele niet-selectiekeepers, die op eigen beweging trainden bij Keepersworld, de stap zien maken naar een van onze selectie teams. Een sterke en solide samenwerking waarmee we nog jaren vooruit kunnen.”

Persoonlijke doelen
Het laatste woord is aan Mark van Stipriaan: “Tijdens onze trainingen begeleiden we de keepers ook bij hun persoonlijke doelen. Dit doen we aan de hand van een POP-gesprek, een video analyse en, indien gewenst, een beoordeling van een wedstrijd bij de club. Wij maken dan samen met de keeper een plan om deze doelen na te streven.”

Voor meer informatie over Keepersworld.nl, zie www.keepersworld.nl