Train de Trainer (basiscursus)

Bij Keepersworld.nl kun je niet alleen terecht voor keeperstraining maar ook voor een door ons ontwikkelde Train de trainer (basiscursus).

Tijdens 4 cursusavonden zullen theoretische gedeelten afgewisseld worden met praktische ervaringsgedeelten. Hiermee krijg je de vaardigheden om (jeugd-) keepers te trainen en begeleiden.

Tijdens een cursusavond wordt er, d.m.v. basis onderdelen van het keepen, telkens de visie en trainingsmethodiek van Keepersworld.nl toegepast en uitgelegd. Hierbij staat de keeper en zijn persoonlijkheid steeds weer centraal.

Na de cursus met een goed resultaat te hebben volbracht, vallen onderstaande “keeperstrainer onderdelen” als een puzzel in elkaar; techniek, tactiek, mentaal, persoonlijkheid, oefenstof, manier van communiceren, relatie en de trainer.

Het is geen KNVB cursus maar een train de trainer basiscursus ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar ervaring.

Lijkt het jou iets en wil jij graag het vak van keeperstrainer leren? Wil je meer informatie over de basiscursus keeperstraining neem dan contact op met Mark van Stipriaan via de mail mark@keepersworld.nl of bel met 06-51931128!!