Keepersworld.nl en AFC’34 gaan samen het 9e seizoen in!!

Keepersworld.nl en AFC’34 hebben gisteren de contracten getekend en gaan met deze bekrachtiging voor het 9e seizoen met elkaar samenwerken.

16 jeugdkeepers uit de jeugdselecties van AFC’34 vanaf o9 t/m o19 worden gedurende het seizoen getraind door de professionele keeperstrainers van Keepersschool Keepersworld.nl. Naast de training op de locatie van de Keepersschool worden de keepers begeleid tijdens de training bij hun specifieke elftal waarbij de samenwerking tussen keepers en spelers centraal staan in de training.

Nick Geurtsen (HJO bovenbouw AFC’34), Robin de Haan (HJO onderbouw AFC’34), Michel Robert (voorzitter AFC’34) en Mark van Stipriaan (Eigenaar Keepersworld.nl) zijn trots op deze unieke samenwerking en geven aan het komende seizoen nog intensiever met elkaar te gaan samenwerken.

#samennaardetop #wijhalenhetbesteuitjou #keeperstraining #keepersworld #KW1 #KW2

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail