Inschrijven Keepersschool seizoen 2020 – 2021

Het huidige seizoen zit er bijna op nog 5 keeperstrainingen tot 26 juni 2020. Daarna nog een kort en intensief blok zomertraining tot en met 1 augustus 2020 en dan daarna het 10e seizoen van onze keepersschool. Het 10e seizoen start op vrijdag 28 augustus 2020 voor Keepersworld.nl met de keepersschool.

Voor het 10e seizoen hebben wij alles weer in orde gemaakt. De contracten met de keeperstrainers zijn verlengd. Keepersworld.nl gaat weer een jaar samenwerken met Kolping Boys, AFC’34, Yuri Cornelisse, Sina Voetballab en Jonger Oranje. De planning, trainingen en de diverse activiteiten die wij als keepersschool organiseren of aan mee werken zijn klaar.

Ook in het nieuwe seizoen bieden wij weer een compleet opleidingspakket aan. Het hele jaar door trainen waardoor onze keepers zich nog beter kunnen ontwikkelen.

De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen zijn geopend. Wil jij meer weten over onze opleiding of heb je interesse om deel te nemen aan de keepersschool?

Kijk dan verder op onze website of ga naar “aanmelden” boven in de navigatiebalk en vul het aanmeldingsformulier in!!