Jonger Oranje Keeperstalentendag

Op vrijdag 21 februari 2020, in de voorjaarsvakantie, vindt een Jonger Oranje Keeperstalentendag in samenwerking met keepersschool Keepersworld.nl plaats bij Fortuna Wormerveer in Wormerveer. Alle deelnemers beleven een geweldige en leerzame dag waarbij ook scouts van AZ aanwezig zijn!

Tijdens de Jonger Oranje Keeperstalentendag krijg je een clinic onder leiding van professionele keeperstrainers van Keepersworld.nl. Je werkt in kleine groepen die naar kwaliteit worden ingedeeld. Hierdoor houden de keepers elkaar scherp en is er constante motivatie om alles eruit te willen halen. Je leert tijdens de clinic alle kneepjes van het keepersvak. Je maakt tevens kans om gescout en geselecteerd te worden voor de Jonger Oranje Regioselectie.

De Jonger Oranje Keeperstalentendag is voor iedereen uit de geboortejaren 2002 t/m 2014. Aanmelden is vanaf 10:15 uur en rond 15:00 uur is de prijsuitreiking en bekendmaking afgelopen. Deelname kost slechts €31,95, inclusief persoonlijk certificaat.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.